7.232 corredors s’apoderen de la nit valenciana en la 15K Nocturna de València

• ,

La 15K Nocturna València Banc Mediolanum, organitzada pel club d’Atletisme València Terra i Mar i la Fundació València Club d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, contínua creixent de forma espectacular després de la seua segona edició.

Salida de la 15K Valencia.

En esta ocasió, amb 8.300 corredors inscrits, que prenien els carrers de València en una nit no exempta d’un clima propici per a la carrera a peu. La victòria absoluta en la carrera se l’adjudicava Ouais Zitane, corredor de Cárnicas Serrano mentres que en categoria femenina, la vencedora absoluta era l’atleta de Ontinyent Irene Espí.

Zitane, amb una marca de 44:59, arrabassava la victòria al guanyador de la primera edició, Hassane Ahouchar, que entrava en meta set segons després del vencedor d’esta segona edició (00:45:06). De fet, ambdós van marcar el ritme al capdavant de carrera des del principi fins a l’últim quilòmetre final, on es va trencar en favor del corredor de Cárnicas Serrano. El tercer classificat va ser Nacho Càceres, amb un temps de 00:46:50.

Per la seua banda, Irene Espí s’adjudicava la victòria femenina amb una marca de 00:55:52 . La nota negativa va ser la retirada de la valenciana Marta Esteban, que a causa de problemes estomacals no va poder acabar la carrera i així lluitar pel podi femení, completat per Patricia Montalvo del CA Massamagrell (00:58:08) i Esther Navarro, de Cárnicas Serrano (00:58:53) en segona i tercera posició, respectivament.

Paso por el centro de Valencia.

Participació i implicació de la ciutadania

València va vibrar amb esta segona edició de la 15k Nocturna València Banc Mediolanum, que es va vestir de gala per a oferir un recorregut espectacular per les zones més emblemàtiques de la ciutat, comptant amb el suport massiu del públic i les diferents animacions programades al llarg dels seus quinze quilòmetres. Finalment, el nombre total d’arribats a meta va ser de 7.232.

Ací pots consultar la CLASSIFICACIÓ d’esta carrera.

Llegada a Meta.

Gran quantitat de corredors es van apuntar a la iniciativa #el7jtodosderosa llançada en xarxes socials per a córrer amb al camiseta commemorativa de la prova i van poder disfrutar d’una carrera cuidada al detall, tant en la seua espectacular eixida, com en el recorregut i en la seua arribada a meta.