Notícies

El futur de l’esgrima nacional es dona cita aquest cap de setmana a València en el Campionat d’Espanya Cadet

 • 

Més de 200 tiradors d’esgrima de 25 clubs de tota Espanya es donaran cita aquest pròxim cap de setmana, els dies 18 i 19 de maig, en el Palau Velòdrom Lluis Puig, per a celebrar el Campionat d’Espanya d’Esgrima Cadet tant en la modalitat individual com per equips. El campionat està organitzat per la Reial Federació Espanyola d’Esgrima juntament amb la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana.

El torneig es disputarà a les sis armes: espasa masculí, floret masculí, espasa femenina, floret femení, sabre masculí i sabre femení. En aquesta ocasió el Campionat d’Espanya Cadet Individual serà “obert”, per la qual cosa podran participar tots els tiradors cadets sense haver d’estar classificats prèviament.

El dissabte 18 de maig se celebrarà la competició individual i el diumenge 19 de maig la competició per equips. L’alt nivell està garantit, perquè la competició comptarà amb els quatre millors equips classificats de la classificació de clubs de cada arma.

Aquest torneig de caràcter nacional es disputarà a les instal·lacions municipals del Palau Velòdrom Lluis Puig situades en el Carrer de Concentaina núm. 4 de Benimamet, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, la Fundació Esportiva Municipal de València i el suport de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.