Notícies

La Marxa Ciutat de València presenta nous desafiaments

 • 

La Marxa ciclista València arrancava el divendres 05 d’octubre des de la Marina de València amb un programa replet d’activitats. A les 16:00 obriria les seues portes amb la fira i exposició de tendes i marques del sector, i el parc infantil, hora des del qual ja seria possible la retirada de dorsals per als participants. Però la jornada oferiria molt més.

A les 18:00 tindria lloc la prova “Plena Inclusió” apadrinada per Miguel Indurain, a les 18:30 la taula redona “Talents” i a les 19:00 seria el moment de la presentació oficial amb la regidora d’esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, la Delegada de Joventut i Esports i Igualtat de la Diputació de València Isabel García Sánchez, el campió del món de ciclisme adaptat en pista Ricardo Ten, representants de patrocinadors i organització i les llegendes del ciclisme Claudio Chiapucci i Miguel Indurain.

En el transcurs de la mateixa es presentarien igualment les línies del projecte 2019 en què es vol incorporar una nova prova, un mig fons, que seria l’únic amb eixida i arribada des d’una gran ciutat.

Però sens dubte el plat fort de la jornada seria la recuperació d’una dels senyals d’identitat de la prova…el duel.
Un duel que en aquesta ocasió enfrontaria al valencià i campió del món de ciclisme en pista Ricardo Ten, amb “Il diavolo” italià, el exciclista Claudio Chiappucci.

Un escalfament de luxe que encara oferiria la celebració del criterium femení i masculí i un sopar per als participants per a prendre forces per a la següent jornada.

I és que era el dissabte 06 d’octubre quan la marxa tindria lloc, en un recorregut que partiria de la Marina de València a les 09:00h per a salvar els 100kms d’un circuit València-Cullera-València. Un circuit obert a tots i que comptaria amb la participació del gran Miguel Induráin.

Un tancament d’or per a un esdeveniment d’una disciplina com la ciclista amb un tremend arrelament popular en la nostra terra i que assegura voler superar-se de cara a les pròximes edicions.