Notícies

21 categories per a presentar propostes als Premis al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València

 • ,

A més de les entitats i esportistes vinculats a l’esport, la ciutadania pot traslladar els seus suggeriments a través de la Fundació Esportiva Municipal

La convocatòria per a presentar candidatures a la dessetena edició dels Premis al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València romandrà oberta fins al divendres 21 de juliol.

A estos premis, que volen reconéixer tant els millors resultats esportius com l’interés en la promoció de l’esport de València durant 2016, poden presentar candidatures les federacions esportives legalment constituïdes, els clubs i la resta d’entitats esportives, altres entitats no esportives però vinculades a l’esport, els mitjans de difusió, els esportistes en actiu així com els esportistes ja retirats de les grans competicions, universitats, col·legis professionals, associacions de gestors, i tots ells valencians o vinculats a l’esport en la ciutat com a garantia de coneixement de la seua realitat esportiva.

21 categories per a presentar propostes als Premis al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València

21 categories per a presentar propostes als Premis al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València

Les sol·licituds, que hauran d’anar acompanyades d’un dossier sobre la candidatura en què es justifiquen els seus mèrits, es presentaran per mitjà d’instància preferentment en el Registre Electrònic de l’Ajuntament de València o en qualsevol dels registres o oficines previstos.

A més, qualsevol persona pot traslladar els seus suggeriments a la Fundació Esportiva Municipal a través del mail premisesportvalencia@fdmvalencia.es qui després de rebre’ls podrà presentar a través del seu Servici Esportiu les seues propostes.

Categories

Esta edició presenta 21 categories agrupades entorn de quatre grans àmbits, estos són l’esport de competició oficial i d’alt nivell, l’esport en edat escolar, l’esport popular, el  voluntariat esportiu i altres àmbits relacionats amb l’esport. A més de la menció especial que es concedix a una persona física per a reconéixer la labor desenrotllada per l’esport en la ciutat de València que representa el Premi Amorós al Mèrit Esportiu Ciutat de València.

Més informacióhttps://goo.gl/XujYCF